Exclusive Dinner börjar med en vacker och behaglig tur med stolliften upp till Aurora Sky Station. Turen tar ca. 20 min och på vägen upp njuter du av stillheten och mörkret i Nationalparken. Dina ögon vänjer sig gradvis vid den mörkblå himlen och snart kan du se fler stjärnor än du någonsin sett tidigare.

Väl uppe på Aurora Sky Station serveras en fyrarätters middag, inspirerad av den Lappländska miljön och det Nordiska köket. Till maten kan du välja att dricka ett urval av våra fina viner, öl eller alkoholfria drycker. Efter middagen har du möjlighet att lära dig mer om Norrskenet genom att följa med på en guidad tur. På Aurora Sky Station finns en stor utomhusterrass och ett utkikstorn, där du kan själv kan stå och uppleva norrskenet och stjärnhimlen.

Inne finns även ett litet trevligt café där du kan köpa en kopp genuint kokkaffe – caféet har även en mindre souvenirshop.

Följande ingår

Fyrarätters middag, biljett till linbanan, varm overall och varma kängor, guidad tur på Aurora Sky Station.

Boka

Det finns ett begränsat antal biljetter till Aurora Sky Station och Exclusive Dinner. Vi rekommenderar därför att du bokar och betalar ditt besök i förväg. Restplatser kan köpas på STF Abisko Turiststation.
Boka Exclusive Dinner

Transfer

Bor du i Abisko Östra eller i Björkliden (Abisko Mountain Lodge, Abisko Guesthouse, Abisko.net eller Hotell Fjället) kan du boka en transfer till Aurora Sky Station. Boka Transfer

November 2018

29 november 2018

Uppfärd med linbanan 18.00
Sista nedfärd 01.00.

Exklusiv guidad tur för middagsgästerna.

Pris

För datum och priser gå vidare på Boka Exclusive Dinner.

December 2018 – 23 Mars 2019

Öppet alla dagar
Uppfärd med linbanan 18.00
Sista nedfärd 01.00.

Exklusiv guidad tur för middagsgästerna.

Pris

För datum och priser gå vidare på Boka Exclusive Dinner.

Observera! Vid bokning av någon av våra produkter på Aurora Sky Station, kan vi inte garantera att ni kommer att se Norrsken (Aurora Borealis). Aurora Sky Station och linbanan kan stängas med kort varsel på grund av de arktiska väderförhållandena som kan råda här (starka vindar, kyla, snöstorm, etc.). Statistiken visar dock att Aurora Sky Station är öppet ca. 90 % av den schemalagda tiden och Norrskenet är synligt ca. 70 % av kvällarna som vi har öppet.

Om vi måste stänga Aurora Sky Station på grund av vädret, kommer ett speciellt framtaget program att presenteras.